Rock spoj! Pips, Chips & Videoclips i Letu štuke ovaj petak nastupaju u Rijeci

Zagrebačka grupa Pips, Chips & Videoclips i Sarajlije Letu štuke zajedno će nastupiti u riječkom Pogonu kulture u petak, 6. prosinca.

U riječki klub Pipsi se vraćaju nešto više od godinu dana nakon sjajnog nastupa, dok Štuke imaju puno veću pauzu – naime u gradu na Rječini nisu svirali dugih osam godina.

Za ponovni susret s tamošnjom publikom oba benda pripremit će pune setove, pravi co-headline koncert u trajanju od više od tri sata.

Set liste oba benda sadržavati će isključivo najpoznatije pjesme iz opusa koji se pune već gotovo tri desetljeća.

Pipsi će tako donijeti hitove kao što su »Gume na kotačima«, »Ljubav«, »Malena«, »Poštar lakog sna«, »Plači«, »Na putu prema dolje«, »Rosita Pedringo«, »Narko« i »Htio bi da me voliš«, dok Dino Šaran i njegovi momci iz Sarajeva donose »Minimalizam«, »Mjesto za dvoje«, »Supermarket«, »Sami« i odličan zadnji singl »Topla voda«.

Ulaznice za koncert u prodaju kreću u četvrtak, po cijeni od 80 kuna u pretprodaji. Ako ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 100 kuna.

Ulaznice je moguće kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2a), na svim prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari