SELFIEJEM DO PUTOVANJA IZ SNOVA! CineStar i Mastercard vode vas na filmski festival u Cannes

Šarm francuske rivijere, glamur starog Hollywooda, svečani crveni tepih, najpoznatiji svjetski glumci – Cannes je zaista grad zvjezdanog sjaja, posebice u svibnju, kada se održava jedan od najprestižnijih filmskih festivala na svijetu

Zaštitni znak grada je drvo palme, koje je posađeno na gotovo svakom koraku, a ovdje uživa zvjezdani status u punom smislu riječi, pa se tako i glavna filmska nagrada na festivalu zove ”zlatna palma”.

Festival ove godine slavi svoj jubilarni, 70. rođendan, a na jednom mjestu ponovno će okupiti neke od najboljih filmskih uradaka i celebrityja iz svijeta showbusinessa.

A jedinstvenu priliku da otputuje u Cannes na ovaj svečani događaj dobit će i jedna CineStar posjetiteljica koja će uz odabranu pratnju, iz prve ruke doživjeti svu raskoš filmskog festivala i zablistati na crvenom tepihu u društvu zvjezdane elite.

Tako se pozivaju sve pripadnice ljepšeg spola da do 27. travnja 2017. dođu u jedno od CineStar kina u Hrvatskoj, uključujući i novootvoreni Kaptol Boutique Cinema te plate kinoulaznicu svojom Mastercard karticom, pronađu Mastercard promotivne plakate koji se nalaze u CineStar kinima, nanesu svoj omiljeni crveni ruž, zauzmu glamuroznu pozu ispred plakata i izrade selfie.

Fotografiju je potrebno objaviti na društvenim mrežama Facebook ili Instagram uz #CineStarMeVodiUCannes

Najelegantnija i najglamuroznija fotografija, s najzanimljivijom pozom, osvojit će glavnu nagradu – odlazak na filmski festival u Cannes za dvoje! Sunce, drvoredi palmi, prekrasne pješčane plaže, sjaj i blještavilo Azurne obale i nezaboravna atmosfera koja naprosto odiše luksuzom – sve vas to čeka na najpoznatijem europskom festivalu, stoga nemojte propustiti priliku da upravo vi budete dio toga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari