Šprajc o nagradi “Zlatni studio: “Hvala Vam! Trudit ćemo se opravdati povjerenje”

Ovo je peta velika medijska nagrada u 4 godine RTL Direkta, dakle nema bolje emisije i nema bolje publike

I ove godine ste nam poštovani gledatelji dali Zlatni studio za najboljeg voditelja. Vidjeli ste možda preksinoć tu ceremoniju na HRT-u, pobijedili smo s velikom većinom vaših glasova preko weba, a ono što me je posebno dirnulo, i s velikom većinom kupona koje ste marljivo izrezivali iz Jutarnjeg lista i Studija, pa ljepili na dopisnicu i slali poštom.

U doba miševa i klikova to je stvarno izniman trud ja bih zauzvrat najradije išao od kuće i kuće i osobno se zahvalio svakome tko je glasao poštom ali bojim se da ne bih stigao sutra na emisiju.

Pa ćemo se truditi opravdati vaše povjerenje, biti još bolji, još zanimljiviji, a možda bi mogli biti i ljepši pa barem bradu obrijati i skinuti koji kilogram, doduše bradu ćemo lako, a ovo drugo ne mogu baš obećati ali trudit ćemo se na svim poljima, vi to stvarno zaslužujete. Ovo je peta velika medijska nagrada u 4 godine RTL Direkta, dakle nema bolje emisije i nema bolje publike. Hvala Vam.

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari