Šprajcu uzeli posao! ‘Neka, samo mi ostavite plaću’

Idi na originalni članak

Međunarodni dan djece se slavi već 65 godina, a Direkt ga je obilježio na poseban način

Oglas

Iza nas je Međunarodni dan djeteta pa se UNICEF diljem svijeta potrudio organizirati da djeca na jedan dan zamjene mjesta s odraslima pa da postanu političari, biznismeni ili, nećete vjerovati, neki od njih žele biti čak i novinari.

Više u VIDEOPRILOGU:

Pa smo tako dali priliku jednoj grupi djece da za Direkt naprave televizijsku reportažu po svojoj volji. E, ali kako ne bi bilo fer da im voditelj Zoran Šprajc krade slavu, reportažu je najavio i emisiju odjavio pa pozvao dvoje novih voditelja RTL Direkta da mu se pridruže.

Samo je predstavio Karlu i Matiju te ih pitao žele li biti voditelji ili im je to bilo zanimljivo samo na jedan dan.

“Nemam ništa protiv, što se mene tiče možete raditi svaki dan, uzmite mi cijelu emisiju, samo mi ostavite plaću, jel to ok”, kazao je kroz smijeh Zoran Šprajc pa dodao:

“Eto kako se čovjek s djecom lako dogovori. Sad ću vas ostaviti kamerama. Gledate u onu, izvolite.”

Nakon toga su preuzeli Karla Škrlec i Matija Dražetić.

“Konačno je došao dan da se i djecu shvati ozbiljno. Tako su umjesto saborskih zastupnika Sabor zauzeli mladi iz cijele Hrvatske. Govorili smo o raznim temama, postavljali pitanja ministrima. Rekli smo odraslima što nam je važno, što nas muči i tražili da nas se sluša”, poručili su mladi voditelji.

Inače, Međunarodni dan djeteta slavi se već 65 godina, a kako su Karla i Matija snašli, pogledajte pa ih ocijenite sami…
Vijesti.hr
Foto: vijesti.hr

Exit mobile version