SUPERPAR Tina i Davor iz Čabra: ‘Najviše se svađamo oko seksa!’

Tinin je hobi slikanje, u čemu je Davor podržava i često iznenadi svoju obitelj slasnim ručkom s obzirom na to da je vrstan u kuhinji

Tina Malnar i Davor Urh dolaze iz Čabra, zajedno su već 17 godina i imaju dva dečkića, što smatraju najvećim zajedničkim postignućem.

Već u prvom ciklusu emisije Čabrani su stekli velike simpatije gledatelja, a na društvenim mrežama nerijetko se dijele Davorove urnebesne izjave, poput one kada je svojoj partnerici htio opisati kakve su šanse da Zadrani Luka i Matea ne ispadnu iz showa:

‘To ti je kao da Dinamo izgubi od Barcelone 3:0 i mora tamo u Španjolskoj dobiti 4:0’ ili kada je saznao da će se u showu pojaviti i pjevačica Indira: ‘Dok ne vidim Indiru, dok je ne zagrlim i ne pomirišim njeno meso, ne vjerujem ništa!’

Nasmijao je mnoge i kada je neki dan u showu morao odgovarati na uobičajena pitanja o svojoj partnerici dok slaže njezin lik od velikih kocaka pa je tako zaboravio na tren i ime svog prvog djeteta! I u prvoj emisiji imao je provale kada je Tini objašnjavao vrlo eksplicitno kako mora ‘uroniti u go*na’ ne bi li pronašla ključeve.

Čabrani za sebe vole reći da su ‘super mala obitelj’, a kada su zajedno kod kuće, nerijetko, kažu, piju čaj i pospremaju stan zajedno, a vole otići i u vožnju biciklima.

Najviše se svađaju, kažu, oko seksa. ‘Ja bi svaki dan, a ona ne bi’, smije se Davor. Tinu, pak, najviše nerviraju sitnice. ‘Ima svoje mjesto za četkicu za zube ali ta četkica nikad, al nikad, nije tamo!’ Stoga ne čudi i izjava njihova sina Karla. “Sin je rekao kada nas je vidio u najavi na TV-u da ga opet sramotimo jer se svađamo!” smije se Tina.

Tinin je hobi slikanje, u čemu je Davor podržava i često iznenadi svoju obitelj slasnim ručkom s obzirom na to da je vrstan u kuhinji.

Svoju bi partnericu Davor opisao kao prekrasnu, dobru i blagu osobu, a ona njega kao eksplozivnog, glasnog, malo nespretnog i svojeglavog. Otkrili su da se od drugih parova razlikuju po tome što se vole istim intezitetom kao i prije 17 godina, a od sudjelovanja u showu očekuju – bitku, kaže Davor, vlasnik kafića, dok je Tina po zanimanju zubni asistent.

Show „Superpar“ možete pratiti na programu RTL-a od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete gledati na RTLplayu!
RTL.HR

Pogledajte VIDEO!