U SUBOTU KREĆE RTL-ov SPEKTAKL „ANNO“: Ana iz Rijeke i Toni s Viškova u borbi za pola milijuna kuna!

Samo dan prije Prave žene, jesensku shemu RTL-a otvara dugoočekivani i nikad viđen povijesni spektakl. Anno: Ljeta Gospodnjeg 925. iznenadit će vas u svakom pogledu

Subota 3. rujna  je Dan D. Dan kada se vraćamo u ljeto gospodnje 925. Dan kada je kralj Tomislav porazio Bugare I dan kada je vrata svojeg dvorca otvorio kandidatima Anna.

Spektakularna bitka uvod je u spektakularni povijesni reality – Anno. Donosimo vam ekskluzivne kadrove koji vas, među ostalim, očekuju u sutrašnjoj prvoj epizodi.

“U prve dvije epizode nas očekuje puno puno zanimljivih stvari. Kao prvo, upoznat ćemo sve kandidate. Antonija Blaće, naša voditeljica, će otkriti dvorac, i ono što je zanimljivo, je da ćemo u te prve dvije epizode gledateljima otkriti baš sve tajne formata dok će kandidati sve to saznavati u hodu”, ispričala je Danijela Habek, producentica Anna.

anno4

Prije nego što vam otkrijemo tajnu formata, otkrit ćemo vam kojih se to 16 kandidata bori za nagradu od nevjerojatnih pola milijuna kuna.

Turistički tehničar Alen Serdar iz Zagreba.

Riječanka Ana Tomšić Blažan, grafička dizajnerica

Studentica sa završenom vojnom obukom, Splićanka Anamaria Bijuković

Ante Jović, otac dvoje djece iz Jovića.

Božena Šimek-Šuplika, natporučnica i umirovljena medicinska sestra iz Varaždina

Majka i baka Božica Jurkić iz Gračaca.

Darko Radović, inženjer arhitekture iz Splita

Umirovljeni branitelj iz Bjelovara – Ivo Kajinic

Kristina Mitak, zagrebačka veterinarka

Konobarica Nikolina Smajo iz Osijeka

Romeo Maglić, kovač iz Pule

dekoraterka iz Donje Zeline, Sanja Behtan

dizajnerica odjeće Sarah Arbutina iz Zagreba

18-godišnji Tin Mlivić, također iz metropole.

Trgovac Toni Torcello iz Viškova

i Bivši policajac Željko Car iz Koprivnice

“Kandidati imaju različite životne priče i pozadine, neki inače žive na selu, neki su prošli rat, a neki su vrlo, mlada urbana generacija s asfalta”, otkrila je Habek.

Ekipa se u dvorcu nalazi već tri tjedna. No svega nekoliko dana bilo je dovoljno za prve ljubavi i svađe.

“Imali smo već nekih hitnih medicinskih intervencija, hitnih intervencija kralja Tomislava. Već u prvom tjednu rodile su se nekakve iskrice, ali riječ je o jednoj čistoj platonskoj ljubavi. Ljubavna priča između vlastelina i kmetice”, dodala je Habek.

anno2

I eto nas na pravilima. Kralj Tomislav županu Krševanu zbog zasluga u ratnim osvajanjima darovao je netom osvojeni dvorac novouseljenim stanovnicima dvorca, koji su podijeljeni u viši i niži klan. Krševan svaki tjedan dovodi majstora koji zadaje tjedni zadatak dvama odabranim kandidatima. Spretniji postaje kaštelan, a njegov klan povlašten. Kaštelan iz gubitničkog klana bira prvog sudionika dvoboja. Drugi sudionik dvoboja postaje onaj član nižeg klana koji ostvari najlošiji rezultat u turniru. Slabiji sudionik dvoboja napušta Anno.

U dvobojima će im se pridružiti meštar od igara.

“Tako da se pojavljujem i u nekoj voditeljskoj ulozi, ali naravno oni koji budu gledali Annno, a tih će biti puno, znat će o čemu se radi”, rekao je Miroslav Škoro, pjevač i suvoditelj Anna.

Suvoditelj Anna pokušat će kandidatima ublažiti muke jer neće ih samo kulisa dvorca podsjećati na srednji vijek. Prolivat će se ovdje i znoj i suze. Što od muke, što od gladi jer 925. nisu pojma imali što je krumpir, grah ili rajčica.

“Neće biti ni duhana ni kave ni krupmirove zlatice. Nije naravno otkrivena Amerika i sve ovo je nepoznanica, međutim fascinantno je kako se ti ljudi snalaze”, dodao je Škoro.

anno3

“Poanta je u tome da izučavaju što više starih zanata kako bi mogli proizvesti što više stvari koje mogu onda trampiti za hranu koja im je potrebna”, rekla je producentica Anna.

Obećaje Škoro – neće kandidatima poskrivečki unositi hranu, iako je na kmetove toliko slab da bi im se najradije priključio u borbi protiv vlastelina.

Neće se ipak boriti Škoro, a tko hoće, tko će se zaljubiti, tko svađati, tko provocirati. E te odgovore doznat ćete prateći Anno. Prvu epizodu već u subotu u 20 sati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari