ŽESTOKA RIJEČKA SVIRKA

Žestoki riječki zvuk u Exportdrvu, kultni Parafi i Grad u petak pred Riječanima sviraju sve svoje hitove

Riječki koncert dvaju bendova početak je zajedničke turneje koja će uz naš grad i Zagreb obuhvatiti i još nekoliko gradova u regiji.

Nastupi su i promocije proširenog izdanja ‘Riječki novi val – antologija’, koji na 3 CD-a donosi 70 snimaka 35 najistaknutijih izvođača ondašnje scene (u periodu od 1977. do 1989.), među kojima su naravno i Paraf i Grad, ali i mnogi drugi kultni bendovi Rijeke i okolice.

Također su i prva koncertna promocija dvostrukog CD box-seta grupe Grad ‘Best of & Band on’, impresivne kompilacije koja na jednom mjestu okuplja njihove najbolje radove.

Novi materijali Parafa i Grada pokazuju da su oba benda i dalje itekako živa i u odličnoj formi. Parafi su izbacili društveno intonirani singl “Novi Berlin” u kojoj pjevačke dionice osim legendarne Pavice Čabrijan, alias Vim Cole pjeva i nova pjevačica grupe Iva Močibob.

Grupa Grad pjesmu “Top”, posvetila je svim riječkim bendovima i glazbenicima. Obje pjesme naišle su na odobravanje, kako kritike tako i publike.

Sve ljubitelje dobrog rocka očekuju moćne i žestoke svirke te ekskluzivna prilika da ova dva kultna riječka benda vidimo i doživimo na jednom mjestu.

A na isto mjesto stiže i Kraj programa, bend koji je na sceni već deset godina, a svojim energičnim i dinamičnim nastupima već dugo šire rock vibracije po brojnim festivalima i klupskim prostorima unutar i van granica Hrvatske. Pozornice su tako dijelili s imenima poput Dubioze Kolektiv, S.A.R.S.-a, Psihomodo Popa i Majki, a sada će biti uz bok legendama matičnog im grada.

U petak 1. travnja vrata Exportdrva otvaraju se u 19 sati, a koncert počinje prvim nastupom grupe “Kraj programa” u 19 i 45, zatim nastupa grupa Grad u 20 i 30 te naposlijetku Parafi s početkom u 21 i 25 sati.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna, a moći će se kupiti i na ulazu, a mogu se nabaviti putem stranice eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima & Dallas Music Shop Rijeka u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari