Vikend zabave na Liburniji: Dođite na 7. Dane Ičića

Idi na originalni članak

7. Dani Ičića koji su se trebali održati prošlog vikenda zbog loših su vremenskih prilika odgođeni, stoga će se ova manifestacija odviti ovoga petka i subote, 11. i 12. rujna.

Oglas

– Prema najavama prognostičara očekuje nas prekrasan sunčani vikend, tako da vesele zabave i sportskih nadmetanja neće nedostajati – istaknuo je Marin Starčić, predsjednik VMO Ičići.

Program počinje u petak, 11. rujna, u 16 sati otvorenjem izložbe starih fotografija Ičića i tradicijskih plovila u novootvorenoj Galeriji Blu, dok će u isto vrijeme krenuti festival elektronske glazbe “Goodbye summer III – Discopatia edition”. Na trećem izdanju festivala nastupit će jaka imena regionalne elektronske scene: Amor, Danny Glavan, Ko Mar, Mo’ Funk & Asta Nova LIVE!!! U 17 sati u ičićanskoj lučici starta 7. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za kadete.

Turnir u speed badmintonu te turnir u nogometu na pijesku škole nogometa “Primi passi” koji počinju u 10 sati na ičićanskoj plaži otvaraju subotnji sportski program, dok pola sata kasnije, u restoranu Galeb, počinje turnir u briškuli za djecu do 14 g..

Lučica Ičići s početkom u 11 sati ugostit će Sajam ekoloških i poljoprivrednih proizvoda. Poslijepodnevni program, točno u 15 sati u prostoru restorana Galeb, otvara turnir u briškuli i trešeti, dok u 17 sati počinje Ičićanski munjeni petoboj odnosno igre bez granica na ičićanski način. Veliko gran finale ‘7. Dana Ičića’ starta u 21 sat nastupom legendarnog sastava Jinx uz podršku Lucky banda.

– Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe, sporta i zabave da nam se pridruže ovog vikenda u Ičićima na posljednjoj velikoj ovogodišnjoj ljetnoj fešti, uz napomenu da je ulaz na sva događanja besplatan – dodao je Starčić.

Exit mobile version