PJEVAČICA POSEBNO VEZANA ZA RIJEKU

Za najiščekivaniji koncert u Rijeci, Severinin, ulaznica više nema

Foto: Matea Smolčić Senčar

Severina često naglašava kako je emotivno posebno vezana za Rijeku

Očekivano, Severina će nakon Arena u Varaždinu i Osijeku, dupkom napuniti i riječku Dvoranu Mladosti. Naime, za Severinin koncert, najavljen u Dvorani Mladosti 10. veljače, ulaznica više nema.

Svi sretnici koji imaju kartu “u džepu”, uživat će u najvećim hitovima omiljene hrvatske pjevačice koja je više puta naglašavala kako je emotivno posebno vezana za Rijeku.

Jer Rijeka je grad koji je Severinu objeručke prihvatio u HNK Ivana pl. Zajca, gdje je ostvarila svoju prvu kazališnu ulogu kao Karolina Riječka, a koju godinu kasnije i onu najzahtjevniju, barunicu Castelli u Krležinoj drami ‘Gospoda Glembajevi’.

Pretpremijera predstave “Gospoda Glembajevi” u Hrvatskom narodnom kazalistu Ivana pl. Zajca. Severina Vuckovic Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Upravo iz riječke Dvorane Mladosti krenula je i Severini najdraža i najemotivnija dvoranska turneja ‘Dobrodošao u klub’, u režiji neprežaljenog Tomaža Pandura.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Tako se Severina u Rijeku vraća nakon 11 godina, no još će jedan grad ”doći na svoje” i to nakon 9 godina. Riječ je o Zadru, gdje Severina stiže 13. travnja. Ulaznice za ŠC Višnjik dostupne su putem sustava Eventim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari