NEVJEROJATAN PROPUST

ZA NE POVJEROVATI! Kakav gaf HRT-a! Pola sata im je trebalo da shvate da emitiraju staru epizodu dugo najavljivanog Crno-bijelog svijeta!

Nevjerovatan propust javne televizije za koju gledatelji plaćaju skupu mjesečnu pretplatu

Danima su s HRT-a bučno najavljivali novu, četvrtu sezonu popularne domaće humorno-dramske serije “Crno- bijeli svijet”.

I večeras – gaf HRT-a kakav se ne pamti, mada ih je u povijesti državne televizije bilo više…

Netko je s HRT-a u eter pustio epizodu iz prve sezone serije, a da tragedija bude veća HRT-u je trebalo čak pola sata da shvate da nešto nije u redu!?

“Poštovani gledatelji ispričavamo se zbog emitiranja krive epizode Crno bijelog svijeta”, vrtjelo se na vrhu ekrana dok je išla stara epizoda.

Prema rasporedu programa za 22 sata je, uobičajeno, najavljen početak Otvorenog, no na HRT-u su odlučili da je bolje da emitiraju pravu epizodu Crno bijelog svijeta i zakasne s cijelim rasporedom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Na društvenim mrežama već se nižu komentari ljutitih gledatelja. Od “Ne prihvaćamo ispriku”, preko “Cijeli dan smo čekali. Ali ok, možemo gledat i opet ispočetka….” do “Ajme, ja se totalno nabrijala, posjela muža , kad ono deda Rudi živ”…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari