'RIBAR SAM STARI'

ZAPJEVALI NA TRAJEKTU Pjevači klape Intrade pjesmom su se oprostili od kolege Mladena

Foto: Instagram

‘Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život’, napisali su iz diskografske kuće Scardona, opraštajući se od nedavno preminulog Mladena Brižića

Klapa Intrade ostala je bez člana Mladena Brižića koji je nedavno preminuo. Kolege iz klape i diskografska kuća Scardona putem pjesme su se oprostili od pjevača.

“Klapski oproštaj od Mladena na trajektu uz pjesmu ‘Ribar sam star”, objavili su iz Scardone na Instagramu uz video koji prikazuje klapu kako pjeva.

“Počivao u miru, naš Mladene. ‘Ribar sam stari’ nikad više neće zvučati isto. Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život. Prekratak, a bogat, ispunjen svime što je volio i čemu se predavao do kraja. Voljeli su svi i njega, onako velikog, duhovitog, razgovorljivog, posebno zanimljivog kad bi pričao po svome, preškim govorom. I s onim širokim osmijehom, zaraznim smijehom, zezanjem najviše na vlastiti račun, dobroćudnošću i dobrotom. Mlađo je uvijek bio spreman saslušati, ne osuditi na prečac, pokušati razumjeti i opravdati, biti čovjek. Pjesmu je prosipao gdje god i kad god je za to bila prilika. Jer mu je to bio gušt, jer će pivati, govorio je, dok god bude moći” napisali su, između ostalog, na Facebooku, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari