VRIJEDNA PRIZNANJA

Zlatni Studio 2021. godine: ‘RTL Direkt’ je emisija godine, a ‘Život na vagi’ najbolji reality show!

Foto: RTL

Četvrtu godinu zaredom Jutarnji list dodijelio je nagradu Zlatni Studio za najbolja ostvarenja i osobe iz svijeta televizije, glazbe, kazališta i filma.

U subotu navečer u 20 sati održana je četvrta dodjela medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista, a od čak osam nominacija našim licima i projektima, nagradu Zlatni Studio dobili su ‘RTL Direkt’ i ‘Život na vagi’!

‘RTL Direkt’ nominiran je za Zlatni Studio u kategoriji za najbolju TV emisiju, a  nominacija za TV voditeljicu godine pripala je sjajnoj Mojmiri Pastorčić. U kategoriji TV novinarke godine, pak, našla se naša cijenjena novinarka Silvana Menđušić iz Potrage, koja je krajem godine osvojila i nagradu Marija Jurić Zagorka, Hrvatskog novinarskog društva u kategoriji televizijsko novinarstvo, piše RTL.

Naša serija ‘Blago nama’ s Enisom Bešlagićem i drugim omiljenim glumačkim zvijezdama, koju od ponedjeljka do četvrtka gledamo u večernjem terminu na glavnom kanalu RTL-a, nominirana je u kategoriji najboljih domaćih serija.

Čak četiri nominacije dobili su RTL-ovi projekti u kategoriji reality showa: ‘Život na vagi’, ‘Brak na prvu’, ‘Superpar’ i ‘Ljubav je na selu’.

Četvrta dodjela Zlatnog Studija

I ove godine pripremljen je program u kojem je, među ostalima, prezenterica za kategoriju radija i TV-a bila RTL-ova Damira Gregoret.

Program je obilježen nizom glazbenih iznenađenja, koji je kulminirao otvaranjem omotnica s imenima ovogodišnjih laureata prestižne medijske nagrade, a ovim putem čestitamo svim nominiranima i dobitnicima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari