BAJKOVITA ROMANSA SE NASTAVLJA: Malena čeka svog Klepetana, na Youtubeu postavljen stream

Miriše proljeće u cijeloj zemlji pa tako i u Brodskom Varošu, selu koje ima najpoznatiji dimnjak u Lijepoj našoj. Na njemu, još uvijek sama, sjedi Malena. Čeka svog Klepetana

Malena iz Brodskog Varoša možda ima slomljeno krilo, ali ne i srce. Već je lagano nervozna, osjeća da je ljubav njezina života krenula iz Afrike i da stiže ubrzo. Za kojih 10 do 12 dana. No Malenoj je lakše, jer ima društvo. Stjepan Vokić pazi na nju već 26 godina. Pa i danas s njom čeka Klepetana.

“Ja sad Malenoj pravim društvo, a kad dođe on, onda se zna tko je gazda”, rekao je Vokić.

Rode su životinje koje žive u paru do kraja života, a mužjaci se vraćaju tjedan do dva ranije kako bi pripremili gnijezdo. Tek potom dolaze ženke. Na gotovo. Klepetan je jedini rodan koji se vraća u već sređeno gnijezdo u kojem ga željno iščekuje Malena.

Malena, nažalost, nikad više neće poletjeti. No ne mora jako tugovati jer u dobrim je rukama. Stjepan već dugo predano pazi i tetoši svoju najbolju prijateljicu.

“Bit će sada u travnju 26 godina kako je kod mene. Sve je tako brzo proletilo, ne mogu se jednostavno ni snaći kolike su to godine prošle. Sad je ona meni prioritet nad svime, ne dolazi u obzir više nitko. S njome se napričam na svoj način, zabavimo se i tako”, prepričava Vokić.

Stjepan je hrani, uređuje, čak i vozi sa sobom. Nema hotela u kojem bi se Malena osjećala bolje nego u jednoj staroj kući u Brodskom Varošu.

“To mi je jedna velika obaveza, ali izvršavam je sa srcem i ljubavlju jer znam da mi uvijek ona na svoj način uzvrati. Sad kad imaju djecu, to dođe u mojim staračkim danima kao unuci. I tako iz dana u dan, ja ne mogu sjediti kao trut. Uvijek se brinem da imaju hrane i sve što im je potrebno”, ispričao je.

Njihovih 54-ero mališana već je stasalo i odletjelo u Afriku. A priča o ljubavi jedne ozlijeđene rode i njezina dragog preletjela je cijeli svijet.

“Priču znaju ljudi od Čilea do Japana. Sad su mi se najavili da će doći u šestom mjesecu iz Australije i Njemačke”, kaže.

Ove su godine Malena i Klepetan postali prave reality zvijezde. Jana, voda porukom, na Youtube je stavila live stream, pa svi mogu zajedno s Malenom čekati kad će se njen dragi vratiti. 24. ožujka dan je koji si je Klepetan u kalendaru zacrtao za povratak i samo ga je dva puta dosad njegov unutranji sat iznevjerio, ali i tad tek za dan ili dva.

Na voda s porukom.com i vi možete Malenoj poslati poruku ljubavi i olakšati joj čekanje jer Klepetanov put je dug i pun opasnosti.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari