NAMJERNO ILI MU SE OMAKLO?

Bero na Instagramu ‘raskrinkao’ kafić na Sljemenu koji je radio punom parom unatoč zabrani!

Foto: Instagram

Navodno su na lokaciju stigli inspektori civilne zaštite, a radnik kojeg su ondje zatekli zatvorio je objekt

Unatoč tomu što od prošle subote postoji zabrana rada svih ugostiteljskih objekta, jedan kafić na Sljemenu danas je bio otvoren, a raskrinkao ga je, ni više ni manje, nego bivši šef SDP-a Davor Bernardić. 

Naime, Bernardić je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj sjedi za šankom kućice koja je u funkciji kafića i u ruci drži kuhano vino. S fotografije je očito da si kuhano vino nije napravio sam i u termosici ga ponio na Sljeme, već ga je poslužio netko iz kućice.

“Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva”, napisao je Bernardić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi na visokoj stolici pred šankom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Davor Bernardić (@davor_bernardic)

Kako neslužbeno doznaje Index, kućica ispred koje je sjedio Božinović danas je zatvorena. Navodno su na lokaciju stigli inspektori civilne zaštite, a radnik kojeg su ondje zatekli zatvorio je objekt.

Vlasniku je navodno izdana i novčana kazna. Svi ugostiteljski objekti pa tako i kafići, ali i kućice u svrsi kafića kakve se u normalnim vremenima mogu naći na adventskim sajmovima zatvorene su odlukom Stožera još prošle subote, a tako će ostati minimalno do 21. prosinca. (vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari