BLOGER KRULE I „ZAŠTO JE ZEMLJA RAVNA“: ‘Kad rodbina iz Njemačke šalje pare, one idu RAVNO na račun. Da je okrugla, i pare bi kružile’

‘Cijevi za naftovode… plinovode… vodovode… uvijek se proizvode ravne. Što ih ne delaju zaobljene? Ajde bogati draga…’

Da se može izmisliti nagrada za sve teorije koje svakodnevno niču oko toga je li Zemlja ravna ploča ili ne te obmanjuje li NASA cijeli svijet, bloger Krule tu je da nauči ovaj “napaćeni narod” nekoliko stvari. Naravno, ne treba ni spominjati da ništa od ovoga nije istina, ali s obzirom na to koliko se ljudi sve više radije okreće teorijama zavjera, bolje spriječiti nego (napismeno) liječiti. Ipak smo portal. Ostalima želimo ugodno smijanje.

Status prenosimo u cijelosti:

Vodi se rasprava o tome jel Zemlja ravna ili je okrugla. Čemu o tome raspravljati kad ima nekoliko dokaza koji potvrđuju kako živimo na ravnoj ploči.

Pajsad ovu hrpu dokaza:

1. Da je Zemlja ravna ploča, dokazuju nogometna igrališta koja su ravna. Da je Zemlja okrugla, i nogometno igraliste bi bilo zakrivljeno… pa golman golmana nikad ne bi vidio. Golman čak ne bi znao da je njegova ekipa zabila gol, pa bi mu se to javljalo mobitelom… ovako sve vidi.

2. Sa Mont Everesta se vidi da je zemlja ravna ploča. Normalno, nitko od nas se nije popeo na Everestaru pa zato i ne znamo. Lijeni smo se popet na to brdašce pa nam je lakše vjerovati da je Zemlja okrugla. Ja sa vrha Učke vidim New York… lagali me da vidim Veneciju… pa majku ti jebem, valjda znam kako izgleda New York, vidio sam ga sa Učke!

3. Svi pričaju kako se austronauti kunu da je Zemlja okrugla. Jel ko od vas ikad pričao sa nekim astronautom? Znate li osobno i jednog? Ne znate. Ne znate ih jer su oni izmišljeni likovi koji ne postoje… ko što ne postoje Zagor, Čiko, Papa Štrumf, višak u državnom proračunu.

4. Da je Zemlja okrugla, kamioni bi imali kotače promjera 8 metara… jer bi im inače trbuh strugao po podu. Ravna je i zato kamioni imaju male kotače. Na ravnom nema što strugati po podu.

5. Kad rodbina iz Njemačke šalje pare, one idu RAVNO na račun. Da je Zemlja okrugla, i pare bi kružile a ne išle RAVNO na račun.

6. Dinosauri su imali dugačke vratove. Zašto? Zato da bi ženka dinosaura mogla vidjeti skroz do kraja zemaljske ploče kurva li se ono njeno đubre ili ne.

7. Cijevi za naftovode… plinovode… vodovode… uvijek se proizvode ravne. Što ih ne delaju zaobljene? Ajde bogati draga…

8. Sa vrha Ajfelovog tornja se vidi Gospić… kad nema magle. To što uvijek ima magle ne znači da se ne vidi Gospić.

9. Pas Lajka je prvi pas lansiran u Svemir. Prema tonskom zapisu, Lajka se iz Svemira javila sa AV-GRRRRR-AV-AV-AV… a neki od uglednih uzgajivača pasa, poput gospodina Mile Šintara, su uspjeli prevesti što je Lajka rekla, a rekla je “Koju ste me pičku maternu poslali iznad ove pločurde!”

10. Da je Zemlja obla, na plafonima u kino dvoranama bi bila ogledala nebil moga pogledat film.

Da je okrugla, navečer bi rekli “Umoran sam, idem oblo u krevet”…

https://www.facebook.com/krule.bloger/posts/1806828372668748

Vijesti.hr
Foto: Facebook (Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views