CIJENA 350 EURA ‘Nek se javljaju samo rimokatolici sa svim sakramentima, zabranjen snošaj prije braka…’

Izvor: Facebook/Pixsell Montaža: Net.hr

Gospođa iznajmljuje stan u Dubravi, ali uz vrlo striktne uvjete

Jedna je gospođa na Facebooku objavila vrlo neobičan oglas za stan.

Naime, iznajmljuje stan u zagrebačkoj Dubravi, ali isključivo – rimokatolicima. Oni pak moraju donijeti potvrdu o primljenim sakramentima. Zabranjeni su i snošaji prije braka

‘Bez suvišnih komentara’

“Iznajmljujem garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grijanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4 katu, zgrada ima dizalo te se nalazi u blizini autobusnog stajališta. Kvart je relativno miran. Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti.

Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji.Samo bez suvišnih komentar, hvala”, stoji u oglasu objavljenom u jednoj Facebook grupi, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari