DIJETE U ŠOKU Roditelji na trajektu, a kćer ostala na obali: ‘Dijete mi u šoku plače, a oni ne žele stati ni na minutu!?’

Dok su se ukrcavali na trajekt sa Šolte, djevojčicu ostavili samu na portu, a posada odbila zaustaviti brod.

Trebalo je iz Šolte potegnuti do Splita, a nekako se poklopilo da u isti trajekt ulazi i ona i suprug joj, gurajući karambolirano vozilo, koje će, po dogovoru, u gradskoj luci dočekati vučna služba, piše Slobodna Dalmacija.

“Ja sam poljubila dijete, ušla u trajekt, a suprug je uz pomoć par prijatelja ugurao vozilo u garažu. Posada mu je davala upute gdje smjestiti auto, malo guraj livo, malo desno, izgubio se pojam o vremenu i digla se rampa, trajekt isplovio” prepričava Veselka, još uvijek drhtava glasa.

Trajekt “Valun” u petak, u 17.34, odvojio se od šoltanskog porta, a na rivi ostala sama desetogodišnja djevojčica.

“Dijete mi u šoku plače, ostavljeno, suprug moli posadu da stanu na tren, da iskoči, a i meni je došlo da bacim boršu i skočim u more” rekla je Veselka.

Isplovio “Valun”, nema stajanja, nema vraćanja, ali ima mobitela, pa je Veselka nazvala svoje dvije starije djevojčice, a one s plaže dotrčale do svojeg susjeda u Nečujmu, on sjeo u auto i došao po uplakanu curicu.

“Bogu hvala, sve je na kraju dobro prošlo, ali pitam se zar se nije moglo stati na minutu, samo da jedan zabrinuti tata iskoči svome djetetu” rekla je Veselka, piše Slobodna Dalmacija.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari