IPAK NIJE KRIVA

Duhovit natpis na plakatu uveseljava Riječane: “Ti si kriva za koronu!”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Riječ je o plakatu za Disneyev film “Mulan” čija je riječka ali i svjetska premijera odgođena zbog pandemije koronavirusa

Naravno da Mulan, junakinja kineskih narodnih priča, nije kriva za pandemiju koronavirusa. Vjerujemo da to jako dobro zna i autor ovoga natpisa na plakatu filma, no nije odolio prilici za šalu.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Inače, film “Mulan” je igranofilmska adaptacija istoimenog Disneyjeva dugometražnog animiranog filma koji je 1998. bio hit u svjetkim kinima. Film se u svjetskim kinima trebao početi prikazivati u posljednjem vikendu ožujka, ali je zbog pandemije koronavirusa i zatvaranja većine kina u svijetu premijera “Mulana” odgođena za 24. lipnja.

Nadamo se da će se početi prikazivati po planu!

Riječ “korona” u natpisu na plakatu “podebljana” je i nekim neprimjerenim simbolima , no sigurni smo da je autor natpisa upravo na taj način želio istaknuti i svu prljavštinu, iskvarenost i poremećenost tih simbola uspoređujući ih s opakom bolešću koja je zaprijetila svemu onome zdravome i normalnome oko nas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari