GOLO VJEŽBANJE! Održan prvi sat dosad neviđenog treninga

U Engleskoj je pokrenut goli trening. Na prvi sat je došlo desetak ljudi, od 33. do 70. godina

U Southamptonu ovaj mjesec je počela neobična vrsta treninga koja zahtijeva da su polaznici: goli! Trenerica nude-ercisea je 35-godišnja Helen Smith, koja ih vodi kroz čučnjeve, trbušnjake, Jumping Jack skokove i vježbanje u parovima.

Nekovencionalni trening pogodan je za ljude svih dobi, a na prvom treningu društvo je bilo raznoliko: od 33. do 70. godine starosti. Helen kaže da je glavna prednost vježbanja goli što točno vidite što trener radi.

“Na primjer, ako radite vježbu plank ili dasku u vrećastoj odjeći, teško je reći radite li ju ispravno ili ne. Ne morate razmišljati ni o pranju oznojene odjeće nakon treninga, a i odličan je način za slavljenje tijela”, rekla je Helen za The Sun.

Fitness instruktorica odlučila se na ovaj korak, kad su je na forumu upitali nudi li takve treninge. “Odlučila sam proučiti što je to i nisam mogla naći ništa slično. Mislim da ja nudim prvi takav tečaj.”


A mi mislimo da je u pravu. Iako morate trenirati potpuno goli, dopušteno je obući tenisice, a ako vam je neugodno čak i sportske grudnjake.

 

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja