Konzumov oglas za posao izazvao lavinu komentara na Facebooku

Konzumova molba zaposlenicima izazvala je salve smijeha na društvenim mrežama

Nakon što je u Facebook grupu “Tražim/nudim studentski posao” jedan od članova “zalijepio” fotografiju Konzumovog oglasa za posao, članovi su krenuli sa šalama. Naime, u oglasu piše sljedeće:

Cijenjeni djelatnici, ako znate nekoga tko bi želio raditi u Konzumu, neka napiše svoj ŽIVOTOPIS, uz Vašu preporuku i preda ga u ured poslovođe. Tko preporuči novog djelatnika i isti se zaposli, i ostane raditi minimalno 3 mjeseca, dobit će stimulaciju 200 kn. Hvala.

“Ti mater… idealno za smjestit neprijatelju. Ako ste se cijeli život pitali kako konačno odraditi onu osvetu iz “Osveta se servira hladna” sada je prilika.”, napisao je jedan od članova grupe u komentar, dok se drugi našalio da vjerojatno nude 199.99 kn.

“Da, super oglas s obzirom na to da studenti jos nisu placeni za 4. mjesec!”, napisala je revoltirana članica grupe, aludirajući na plaće za osobe zaposlene po principu stručnog osposobljavanja, a koje navodno još uvijek, dok se bliži sredina šestog mjeseca, plaće za travanj nisu vidjeli.

Ipak, iz Konzuma tvrde da se radi o oglasu kojim traže radnike za sezonski posao na obali ‘koji svima kronično nedostaju’ te da za razliku od ostalih ne traže studente i sličnu jeftinu radnu snagu.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari