NOVO U RIJECI! S originalnim “Maxi Taxi” Chevy Van-om možete na izlet s roštiljanjem, ali i prirediti pravi party!

U bogatoj ponudi taxi usluga u Rijeci i okolici, ovo vozilo – “Maxi Taxi” – na prvu se izdvaja izgledom i mogućnostima!

“Nakon mjeseci truda, rada i zalaganja, konačno je spreman za nove avanture! Američki Chevy Van, opremljen najudobnijim foteljama s mogućnošću pretvaranja fotelja u ležaj! Intimna, romantična atmosfera uz TV, led svjetla i zastore u sekundi se može pretvoriti u party atmosferu uz mini bar, držače za čaše i pepeljare pored svakog sjedala. A ukoliko poželite hladno piće, tu je i mini frižider koji će Vam to omogućiti”, piše u svojoj objavi na najvećoj društvenoj mreži ponosni vlasnik ovog originalnog vozila.

Pored opisanog, “Maxi Taxi” nudi i neke “uobičajene” stvari za ovu kategoriju vozila.

“Poželite li kampirati i roštiljati, takozvani američki “conversion van” ima mogućnost direktnog priključka plinskog roštilja na vozilo”, pojašnjava vlasnik vozila koji dodaje kako Chevy Van nudi još puno toga, i najbolje je sve njegove mogućnosti ispitati uživo.

Tada potencijalnim korisnicima na um mogu pasti i neke druge mogućnosti za uživanje u svemu onome što ovo vozilo može ponuditi!

Za više informacija o najmu vozila za razne prigode, možete kontaktirati Maxi Taxi putem društvenih mreža gdje ćete pronaći sve podatke potrebne za kontakt.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari