POČEO JE MJESEC STUDENI? Pa, na Kvarneru je to idealno doba za kupanje u moru!

Na plaži Polača u Selcima danas ne baš najočekivaniji prizor – sunčano, no prilično prohladno jutro jedan mladić iskoristio je za kupanje u moru!

Prosječna dnevna temperatura na Kvarneru ovih dana je od 8 stupnjeva celzijevih ujutro do nekih 16 poslijepodne, što na nekim mjestima u zavjetrini – a na suncu – može pružiti ugođaj i viših temperatur zraka.

No jednom mladiću danas na plaži Polača u Selcima stupanj više-manje nije predstavljao problem. Iako je prvi dan mjeseca koji se (opravdano) zove studeni, Igor se odlučio na kupanje u moru.

Isprva bojažljivo, no nakraju sigurnim korakom i plivačkim zamahom bez problema savladao je inače mirno more koje se predalo bez pogovora.

Vjerujemo da je danas njegov primjer na Kvarneru slijedio još poneki plivač.

No naši čitatelji u međuvremenu nam javljaju da kupanja nije bilo samo u moru. Hrabri plivači danas su zaplivali i jezerom Bajer u Fužinama! Navodno je iz jezera prvi izašao – pas…

https://www.facebook.com/martina.starcevicgrabovic/videos/1520324241355988/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views