POGLEDAJTE KAKO „IDE NA GAŽU“! Urnebesna objava Alena Vitasovića postala hit na društvenoj mreži

I danas vrlo popularni istarski pjevač prošao je kroz mnoge teškoće u privatnom životu no nikada mu nije ponestalo želje za humorom – pa maka i na vlastiti račun!

Još se sjećamo njegove urnebesne objave na društvenim mrežama uoči koncerta na Rabu kada je napisao “Lijepo je vratiti se na Rab bez uputnice”, aludirajući naravno na svoje posjete tamošnjoj ustanovi uzrokovane njegovim velikim problemima s alkoholizmom i psihičkim stanjima uzrokovanima prekomjernim opijanjem.

Nedavno je ponovno oduševio fanove i pratitelje na društvenim mrežama (kojih ima podosta!) objavom na svom službenom Facebook profilu:

“Gremo na gažu”, napisao je Vitasović ispod fotografije na kojoj sjedi na traktoru kojeg vozi njegov otac Tone. Fotka je nastala u Orbanićima u blizini Pule, a „gaža“ se vjerojatno odnosi na onu u očevu vinogradu gdje je trebalo pobrati grožđe!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213662265741764&set=a.1110059642529.2016512.1558000126&type=3&theater

U nedavnim obraćanjima medijima Alen je priznao kako mu život na selu trenutno savršeno odgovara, a da je posve opušten i zadovoljan dokazuje i ovakvim pošalicama na vlastiti račun koje su njegovi fanovi, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, oduševljeno prihvatili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari