KREM DE LA KREM

Gledateljima usred vijesti pustili pornić, građani tražili od policije intervenciju zbog filma ‘Upri muški’

Foto: Net.hr

Prizor u kojem se u krupnom planu ukazala guza neke djevojke (da ostale detalje ne opisujemo) trajao je punih trinaest sekundi

Televizijska postaja KREM, ispostava CBS-a u američkom gradu Spokaneu, potpisala je jedan od većih skandala u zadnje vrijeme. Naime, usred nedjeljnog poslijepodnevnog informativnog programa pustila je pornić!

Prizor u kojem se u krupnom planu ukazala guza neke djevojke (da ostale detalje ne opisujemo) trajao je punih trinaest sekundi, a odvio se u trenutku kada je meteorologinja Michelle Boss pokušala gledatelje izvijestiti kakvo ih vrijeme očekuje, piše Net.hr.

VIDEO DANA:

Voditeljica vijesti Cody Proctor nije imala pojma što gledateljima reći pa se počela praviti da ništa ne vidi, a istom taktikom poslužila se i Boss. Postaja se nedugo potom ispričala zbog skandaloznog gafa, a u međuvremenu se o svemu očitovala i tamošnja policija.

U priopćenju za javnost rečeno je da je policija primila brojne pozive zabrinutih i užasnutih građana, ali i da za sada još uvijek nije privela osumnjičenog.

Snimku vam, naravno, ne smijemo prikazati, ali vam možemo reći da je necenzurirana verzija u ponedjeljak objavljena na Redditu i da je dospjela do same naslovnice te platforme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari