UHVAĆEN NA DJELU

Gologuzi muškarac redovito se sunča ispred Sveučilišta u središtu grada na Jadranu

Foto: Čitateljica/Morski.hr

Sveučilišna profesorica i doktorica pojasnila je da ona često iz svog ureda ima neugodan susret s golaćem

Čitateljica portala Morski.hr fotografirala je starijeg nudista u Zadru. I tu ništa ne bi bilo čudno da on svoje golo tijelo nije odlučio osunčati na rivi ispred zgrade zadarskog Sveučilišta.

Nepoznati muškarac svoju je stražnjicu i “alatku” servirao na izvol’te pored spomenika velikom zadarskom znanstveniku Spiridionu Brusini (Špiri), javlja Morski.hr.

Sveučilišna profesorica i doktorica pojasnila je da ona često iz svog ureda ima neugodan susret s golaćem te da on bez ikakvog pardona ponekad golišav sjedi na klupici pred Sveučilištem.

Golišav sjedi pred Sveučilištem

“Ooo… ovo je redovan nudist i tako golišav sjedne na klupicu pred samim ulaskom u Sveučilište!”, objasnila je i istaknula da se nepoznati “veseli gospodin” voli sunčati gol ispred spomenika koji je udaljen samo deset metara od zgrade Sveučilišta.

Foto: Čitateljica/Morski.hr

Usput budi rečeno, Špiro se tijekom svoje znanstvene karijere, između ostalog, bavio sustavnim izučavanjem živih i izumrlih mekušaca. Skupio je veliku zbirku hrvatskih kopnenih, slatkovodnih i morskih mekušaca koji se mogu vidjeti u Narodnom muzeju u Zagrebu.

Slijedom toga može se šaljivo pretpostaviti da golišavi “gospodin” Špiri kao znanstveniku daje na istraživanje svog “mekušca”, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari