UHVAĆEN NA DJELU

Gologuzi muškarac redovito se sunča ispred Sveučilišta u središtu grada na Jadranu

Idi na originalni članak
Foto: Čitateljica/Morski.hr

Sveučilišna profesorica i doktorica pojasnila je da ona često iz svog ureda ima neugodan susret s golaćem

Oglas

Čitateljica portala Morski.hr fotografirala je starijeg nudista u Zadru. I tu ništa ne bi bilo čudno da on svoje golo tijelo nije odlučio osunčati na rivi ispred zgrade zadarskog Sveučilišta.

Nepoznati muškarac svoju je stražnjicu i “alatku” servirao na izvol’te pored spomenika velikom zadarskom znanstveniku Spiridionu Brusini (Špiri), javlja Morski.hr.

Sveučilišna profesorica i doktorica pojasnila je da ona često iz svog ureda ima neugodan susret s golaćem te da on bez ikakvog pardona ponekad golišav sjedi na klupici pred Sveučilištem.

Golišav sjedi pred Sveučilištem

“Ooo… ovo je redovan nudist i tako golišav sjedne na klupicu pred samim ulaskom u Sveučilište!”, objasnila je i istaknula da se nepoznati “veseli gospodin” voli sunčati gol ispred spomenika koji je udaljen samo deset metara od zgrade Sveučilišta.

Foto: Čitateljica/Morski.hr

Usput budi rečeno, Špiro se tijekom svoje znanstvene karijere, između ostalog, bavio sustavnim izučavanjem živih i izumrlih mekušaca. Skupio je veliku zbirku hrvatskih kopnenih, slatkovodnih i morskih mekušaca koji se mogu vidjeti u Narodnom muzeju u Zagrebu.

Slijedom toga može se šaljivo pretpostaviti da golišavi “gospodin” Špiri kao znanstveniku daje na istraživanje svog “mekušca”, prenosi Net.hr.

Exit mobile version