INCIDENT

Gošća: ‘Potjerana sam iz konobe na Hvaru’. Vlasnik: ‘Imam za goste i pe**re i lezbe, ali one su se žvalile i drpale’

Sanjin Strukic/PIXSELL

Vlasnik konobe tvrdi da je i ostalim gostima bilo neugodno

Prema objavi na Twitteru koju potpisuje korisnica Sally Curwood, u petak oko 18 sati vlasnik konobe na Hvaru ih je, kako tvrde prisilio da otiđu jer je bila sa svojom partnericom, a tvrdi i da im je prijetio da će im prerezati brodsku cimu. Uslijedila je lavina negativnih komentara na stranicama konobe koja je do te objave imala isključivo vrhunske ocjene.

”Nema nikakve veze s tim što su one lezbe, ja imam redovito za goste i pedere i lezbe i nikad nikoga nisam pitao ni što je ni tko je. Njih dvije su se jednostavno neprilično ponašale jer su se divlje i bez kontrole žvalile i drpale usred restorana. Samo sam ih zamolio da budu diskretne, da se malo suzdrže jer je ovo restoran, kao što bih zamolio bilo koji par da se tako ponaša u restoranu. Osim toga, i ostalim gostima je bilo neugodno. Bilo ih je šest ukupno za njihovim stolom, dvoje starijih, djelovali su mi kao otac i majka, dvoje djece i njih dvije. Čim sam im to rekao, oni su namjeravali otići, i krenula je salva uvreda. Vikale su čak i da žale moju osmogodišnju kćer koja je to sve gledala, da ko j** mene i moju religiju, to je bio užas. Nisam im želio niti naplatiti piće koje su popili, još sam ih upozorio da ide nevrijeme i da je bolje da ostanu na brodu. Onda su laserom krenuli s broda ometati druge goste, to nisu ljudi niti na ljude mirišu! Eto, to je cijela istina ”, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju ogorčeni vlasnik konobe.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari