ZAPETLJANI JEZIK

Hit na društvenim mrežama! Penava je bio na televiziji; siroti se baš pomučio s izgovorom ove riječi!

Foto: Screenshot

‘U totalita… totila… totila…’ mucao je Penava, a onda naprosto odustao

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u srijedu je napustio HDZ, sa sobom povevši veliki broj lokalnih kadrova vladajuće stranke.

Odmah su najavili osnivanje vlastite, neovisne stranke, a ta nova opcija na parlamentarne izbore će izaći s Domovinskim pokretom Miroslava Škore, piše Telegram.

Napuštanje HDZ-a Penavi je osiguralo poziv u Bujicu, emisiju čiji je voditelj Velimir Bujanec veliki protivnik predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića te istaknuti simpatizer Miroslava Škore.

Kako to već ide u Bujici, razgovor je u jednom trenutku skrenuo na pitanje totalitarnih režima. Ta je tema uzrokovala prilične nevolje vukovarskom gradonačelniku. Pokušavajući izreći neku misao o tome što se događalo pod takvim režimima, Penava je zapeo pokušavajući izgovoriti riječ „totalitatura“.

„U totalita… totila… totila…“, mucao je Penava boreći se s totalitaturom.

Bujanec mu je pokušao pomoći, ali ni on zapetljani izraz nije uspio izgovoriti iz prve, pa je Penava na kraju odustao i misao odlučio dovršiti preskočivši problematičnu riječ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari