OVO MORATE VIDJETI

HIT-SNIMKA! Srpska voditeljica postala hit zbog svoje gluposti: ‘Mi smo duplo manji od Amerike. Možda čak i više…’

Foto: Screenshot / Twitter

Video je odmah postao viralan, a u komentarima su joj napisali da joj netko treba reći da ‘ne lupa i da je Srbija manja od neke američke mjesne zajednice’

Svima se zna dogoditi neki lapsus, ali onaj koji je napravila voditeljica srpske emisije ‘Rano jutro’ možda pripada u one “najgore”. Voditeljica je ubrzo postala hit na društvenim mrežama nakon što je usporedila veličinu Srbije i Amerike.

S obzirom na veliku tragediju u kojoj je dječak (13) ubio svoje kolege i zaštitara, mnogi su mediji povukli paralele sa sličnim slučajevima koji su se dogodili i u SAD-u. Slično je probala napraviti i srpska voditeljica, a njezino je “objašnjenje” netko objavio na Twitteru.

“Amerika je velika zemlja i velika država. Srbija je, naravno, svi znamo, duplo manja. I možda čak i više nego duplo manja nego Amerika”, objasnila je voditeljica u programu.

‘Mi se još brojimo od prošlogodišnjem popisa…’

Video je odmah postao viralan, a u komentarima su joj napisali da joj netko treba reći da “ne lupa i da je Srbija manja od neke američke mjesne zajednice”.

“Najgore je što gledatelji te televizije nemaju pojma što lupeta ova gospođa”, ‘”Možda, ali nije potvrđeno. Toliko nas je da se još brojimo od prošlogodišnjeg popisa”, “Kad ne ideš u školu, onda ovako lupetaš…”, samo su neki od komentara, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari