NIJE BAŠ UGODNO

Hrvatica se šokirala pronalaskom pa objavila fotku: ‘Nađeno na rukavu od majice nakon sušenja. Zna li netko što je ovo?’

Foto: Reddit

Tjestenina iz dalmatinske juhe, čip koji je ugradila Maja Šuput, odijelo iz ‘Zvjezdanih staza’…Redditovci su bili kreativni u davanju rješenja za predmet s fotografije

Opća strka nastala je na Redditu nakon što je jedna korisnica te društvene mreže postavila fotografiju na kojoj se na njenoj majici pojavio, barem za nju, nepoznat sadržaj, piše Net.hr.

“Nađeno na rukavu od majice nakon sušenja. Zna li netko što je ovo”, napisala je u opisu.

Vrlo brzo korisnici su joj odgovorili da se radi o jajašcima smrdljivog martina.

Internetski izvori potvrđuju isto. Naime, smrdljivi martin je tropski insekt, a kada su klimatski uvjeti povoljni, razmnožava se izuzetno brzo i lako. Ženske jedinke polažu jaja u obliku jajnih grupa, iz kojih se legu mladi insekti. Jajašca su čvrsto vezana jedna za druga, bijele boje, a kako se period izleganja približava, poprimaju ružičastu nijansu.

Foto: Reddit

‘Svaka čast bubi’

Urnebesni su i komentari koji su ispod fotografije ostavili drugi Redditovci. Jedan si je korisnik dao toliko truda da je čak i izbrojao jajašca.

“54 jajašca, da se vi ne morate zamarati s takvim glupostima”, napisao je na što mu je drugi korisnik napisao: “Heroj kakvog trebamo, ali ne zaslužujemo”.

“Kako su ta jajašca uredno posložena, svaka čast bubi”, napisala je druga korisnica, a na to su se nadovezali i sljedeći komentari: “Martin smrdi jer radi naporno i predano”, “To je pošteni smrad”, “Veličine nokta sve skupa”, “Ja sam mislio da je tjestenina iz dalmatinske juhe”, govorili su korisnici.

‘Maja Šuput usadila čip’

Neki su se čak dotaknuli i jajašaca u kontekstu Maje Šuput i njenog omekšivača.

“Maja Šuput i Shu-shu omekšivač usađuju čipove veličine jajca smrdljivog martina u robu radi praćenja i kontrole kretanja pojedinaca te odašilju 5G signal. Najčešće usade nekoliko desetaka modula koji čine cijelu malu stanicu za kontroliranje i uskraćivanje sloboda”, našalio se jedan korisnik, dok mu je drugi odgovorio da je to djelo Bube Corellija.

Postoje i oni koji su se našalili kako je ovo zapravo odijelo iz Zvjezdanih staza.

“To ti je odijelo iz Star Treka, moraš to tapnut i možeš pričat s alienima”, napisao je korisnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari