Isplativa seansa: Braco u Beču za jedan dan zaradio 7000 eura

Na događanju u Vösendorfu kod Beča uglavnom su se okupile 50-godišnje žene iz Austrije, Hrvatske, Poljske…

Najpoznatiji hrvatski iscjelitelj Josip Grbavac – Braco sa Srebrnjaka tema je austrijskih medija. Navode kako je ovaj vikend posjetio Beč i u jednom danu zaradio čak 7000 eura stojeći na pozornici i gledajući u publiku.

Na događanju u Vösendorfu kod Beča uglavnom su se okupile 50-godišnje žene iz Austrije, Hrvatske, Poljske i Slovačke. Na početku svake seanse publikom je kružio mikrofon kako bi pojedinci s ostalima podijelili svjedočanstva o ‘Bracinim čudima’.

Neki su rekli da u Bracinim očima osjećaju ljubav Isusa Krista te tvrde da ih je Braco izliječio od raznih bolesti.

”Stajao u dvorani i točno 3 minute i 47 sekundi nijemo gledao u ljude. Nakon toga je sišao s pozornice i napustio dvoranu. O čemu je u tim trenucima razmišljao, nitko ne zna. Mnogi su plakali, drhtali, a neki se skoro onesvijestili”, napisao je austrijski portal Kosmo.at.

Austrijski mediji navode da Braco putuje smo po pozivu odnosno prihvaća ona mjesta na kojima zna da će se okupiti puno ljudi. Bracin glasnogovornik Matthias Kamp kaže da se Braco ne usmjerava na izlječenje već na poboljšanje nečijeg života.

”Svatko može sam provjeriti: ako se osjeća dobro, nastavit će dolaziti, a u protivnom će pokušati nešto drugo”, rekao je Kamp.

Braco ima seanse diljem svijeta – od Rusije i SAD-a pa sve do Australije. Dan kad je njegov pogled emitiran na videozidovima u New Yorku, navodno je ušao u povijest kao dan u kojem nije registriran niti jedan zločin, piše Der Standard.

Cijena ulaznice za događaj kod Beča bila je 10 eura, a ukupno ih je za sedam seansi prodano 711. Braco je za jedan dan zaradio 7.110 eura. Osim toga, mnogi su kupovali i njegove knjige, DVD-e i nakit.

Autor teksta na austrijskom portalu stoga zaključuje da je riječ o jednostavnom i unosnom poslu.
Vijesti.hr
Foto: braco.me

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari