IZAŠLA IZ KOMUNE

Ispovijest bivše prostitutke i ovisnice: ‘Uvijek je bilo do 100 eura. Odradila bi ih i 10 dnevno’

Ilustracija: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Bilo je tu puno cura s Balkana: Srpkinje, Bosanke, čak i Slovenke. One su bile pametne, priča

Bivša striptizeta, prostitutka i ovisnica iz okolice Splita koja se nedavno vratila iz terapijske zajednice ispričala je svoju tužnu životnu priču.

Živjela je u inozemstvu, a došla u Split prije nego je krenula u školu. Djetinjstvo joj je bilo normalno.

“Bila sam i na egzorcizmu”

“Nisam jedinica niti razmažena. Danas mi se čini ka da je u mene nekako uša đava. Zato sam i na egzorcizmu bila. Najteže mi je bilo kad san, nakon osam godina borbe s drogom, svatila da san još i demonizirana. Ali to je već kraj priče”, ispričala je djevojka za portal Zadarski.hr koja još nije napunila 30 godina.

Njezini problemi su počeli u sedmom razredu osnovne škole kada je ušla u pubertet, a još u osnovnoj školi otkrila je travu, cigarete i alkohol. S 13 je već probala kokain, a umjesto u kretanja u srednju školu, ona je odlučila raditi u kafićima. Odustala je nakon što je dva puta pada prvi razred, pre nose Vijesti.hr

“Muški su dolazili zbog mene u kafić, a meni je sve to bilo zabavno. Stalno sam bila na nečemu, uvik neke kombinacije: alkohol, speed, kokain, trava. Bilo je zabavno”, prisjeća se, a onda se odala i prostituciji te su došli i kokain i heroin.

“Zvali bi me da idem u hotel ‘Lav’…”

“Zvali bi me da idem u hotel “Lav”, poslali bi tada prijevoz po mene, sve gospodski. Išla san i na brodove, otoke, večere. Posal san nalazila i sama, preko Facebooka, neš virovat koliko. Uvik je bilo od tristo kuna do sto eura, zavisi koliko mi je tribalo”, kazala je.

Svoj put nastavila je u Njemačkoj gdje se prostituirala i drogirala. “Tolerirali su mi da ujutro spavam do podne; druge cure su počinjale radit već u osam. Bilo je tu puno cura s Balkana: Srpkinje, Bosanke, čak i Slovenke. One su bile pametne, nisu se drogirale nego su štedile novac”, kazala je te dodala da je znala imati i 10 mušterija dnevno.

Nakon što je izašla iz komune, željela bi raditi u pekari, piše Zadarski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari