O NJENOJ BURNOJ PROŠLOSTI

Iva Grgurić tuži nogometaša koji tvrdi da je satima gledao njene intimne odnose u hotelu

Foto: Instagram/ @iva_grguric_official

‘Svi koji me spominju u ‘Zadruzi’ u lošem kontekstu, a pogotovo koji plasiraju neistinu, bit će tuženi’, najavila je Iva Grgurić, pobjednica reality showa ‘Zadruga’

Bivši nogometaš Dino Dizdarević u “Zadruzi” je otkrio mračne tajne iz prošlosti Ive Grgurić, pobjednice treće sezone realityja, zbog čega će se, po svemu sudeći, naći na optuženičkoj klupi, piše Telegraf.

VIDEO DANA:

Dino je, naime, dugogodišnji prijatelj Marinka Zovka, Ivinog bivšeg dečka, zbog čega tvrdi da je do detalja upućen u prirodu njihovog odnosa, kao i burnu prošlost Ive, o kojoj je govorio do detalja u emisiji, prenosi Net.hr.

Dino je, između ostalog, rekao da je Iva paralelno bila u vezi sa starijim biznismenom u sedmom desetljeću i Marinkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Grguric (@iva_grguric_official)

Bivši nogometaš ispričao je da je svjedočio kada je Iva navodno zadovoljavala Marinka u automobilu, bez trunke srama što je on tu, kao i da je u jednom hotelu gledao njihov odnos.

Ivu su pratitelji odmah alarmirali o šokantnim detaljima iz njenog života koje je Dino iznio uživo u programu, pred milijunima gledatelja, zbog čega je odlučila podnijeti tužbu.

“Dragi moji, ništa se ne brinite! Svi koji me spominju u “Zadruzi” u lošem kontekstu, a pogotovo koji plasiraju neistinu, bit će tuženi”, najavila je Iva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari