PREKIPJELO IM!

Iz riječkog Three Monkeysa poručili: “HDZ-ovci su nepoželjni u našem baru!”; Komentari su urnebes!

Ilustracija: Riportal

Objava admina službene Facebook stranice Three monkeys coctail bara – pretpostavlja se “iz pera” vlasnika bara – u kratko vrijeme izazvala je veliku pažnju Riječana

Povodom nagrade koju nam je uručio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe barovi od ponedjeljka mogu prodavati kavu za van (do sada su mogle pumpe, frizerski saloni, kiosci itd) imamo zamolbu za sve članove, glasače i simpatizere hdza.

Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vaseg premijera molimo v(ne zasluzujete veliko a) da ne dolazite u naš bar jer ovdje niste dobro došli.”, započinje svoje obraćanje javnosti vidno ogorčeni i uznemireni vlasnik riječkog Three Monkeys coctail bara te nastavlja nizati razloge svog nezadovoljstva.

Kako je objava podugačka, nećemo ju ovdje prenositi u cijelosti, nastavak objave možete pročitati u poveznici na originalni status niže na ovoj stranicci.

Nezadovoljstvo ugostitelja, pa tako i vlasnika i djelatnika Three Monkeys bara, sasvim je razumljivo. Već “ptice na grani” pjevaju o nelogičnim odlukama Nacionalnog stožera glede ugostiteljske djelatnosti i zatvaranja kafića i restorana, dok je istovremeno nekim drugim (trgovačkim) djelatnostima dozvoljeno da preuzmu dio usluga koje nude kafići i restorani.

Ipak, oštrina neuvijenog obraćanja djelatnika Three Monkeys bara poprilično je iznenadila mnoge, pa je objava naišla na niz reakcija koje, nažalost, neće doprijeti do šire javnosti jer su se iz tog coctail bara odlučili na – brisanje komentara.

Za ono kratko vrijeme dok nisu obrisani, zapaziili smo mnoge zanimljive komentare na ovu objavu na Facebooku Three Monkeysa. Neki komentatori podržavaju objavu kojom se HDZ-ovci “umoljavaju” da ne dolaze u lokal, dok drugi kritiziraju ideju kojom su se u lokalu odlučili na odvajanje gostiju po stranačkoj pripadnosti.

Neki komentatori su predložili da objavu osnaže isticanjem natpisa na lokalu kako je ulaz dozvoljen samo pripadnicima ili simpatizerima radikalno lijevih stranaka koje djeluju na hrvatskoj političkoj sceni (spomenuta je Radnička fronta odnosno Katarina Peović) a bilo je i drugih sarkastičnih i duhovitih komentara na status Three monkeysa.

Šteta što su komentari obrisani, prvenstveno jer je time pratiteljima lokala ali i široj javnosti uskraćena demokratska razmjena mišljenja odnosno  reakcije na jednu javnu objavu kakva još nije zabilježena, koliko je nama poznato, u Lijepoj našoj…

Povodom nagrade koju nam je urucio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe…

Objavljuje Three MonkeysPetak, 12. veljače 2021.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari