Kako naživcirati Europljane? Hrvate će naljutiti izjava da su južni Srbi, a Srbe da je Tesla Hrvat

Ilustracija: Pixabay

Čehe i Slovake izbacit ćete iz takta ako konstatirate da su istočni Europljani

Na internetu se pojavila karta koja opisuje kako u jednoj rečenici možete iznervirati svakog Europljanina. Hrvate, Slovence ili Makedonce možete naživcirati rečenicom da su alpski, katolički i južni Srbi, prenosi b92.

Francuze je moguće naljutiti američkim vinima

Srbe ćete naljutiti ako izjavite da je Nikola Tesla Hrvat. Rumunje će najprije razljutiti ako im kažete da im je zemlja prelijepa i kako je Budimpešta divan grad, a Britanca ako konstatirate da su Falklandski otoci argentinski.

Francuza će najviše naživcirati ako mu kažete da su američka vina najbolja, a Talijana ako kažete da tjesteninu najviše volite prelivenu kečapom. Španjolca pak ako ga upitate je li Latino, a Portugalca ako ga upitate govori li brazilski.

Čehe i Slovake izbacit ćete iz takta ako konstatirate da su istočni Europljani, a baltičke narode ako ih povežete sa Rusima. Turci će biti iziritirani ako ih zamolite da prevedu nešto s arapskog.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views