KREVET ZA OTKRIVANJE LJUBAVNIKA: Šalje vam upozorenje na mobitel ako vas partner vara!

Ako se vaš krevet koristi dok ste, npr. na poslu, poslat će vam poruku kako se nešto odvija na njemu u realnom vremenu. Ili jednostavno posjetite bračnog savjetnika…

Praćenje vlastitog bioritma i usklađivanje spavanja je stara stvar jer jedna španjolska kompanija želi pomoći vlasnicima kreveta da lakše otkriju kada je njihov madrac korišten, pogotovo kada nisu doma.

Tvrtka Durmet je ponosna na svoj novi proizvod – madrace Smarttress koje nazivaju i ‘sustav za detektiranje ljubavnika’ koji šalje upozorenje na vaš smartphone ako vas partner vara.

Iako na prvi pogled ovo izgleda kao šala, ovi kreveti od 1750 američkih dolara su ispunjeni senzorima koji vibriraju kada se krevet koristi. Ne samo da krevet ‘ulovi akciju’, nego u sebi ima ugrađen i brzinomjer koji analizira trajanje, pritisak i intenzitet korištenja kreveta.

krevet2

Ako se vaš krevet koristi dok ste, npr. na poslu, poslat će vam poruku kako se nešto odvija na njemu u realnom vremenu.

Iako je Smarttress ekstremna metoda kojom provjeravate vjernost partnera, mnogi ipak radije predlažu instaliranje kamere ili posjet bračnom savjetniku, ako je povjerenje između vas i vašeg partnera baš toliko narušeno.
Vijesti.hr
Foto: Screenshot (Youtube)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari