KAŽNJENA S 450 KUNA

Majka dvoje djece kažnjena zbog velike nužde na ulici usred bijela dana

Ilustracija Riportal

Ženu je, kako je rekla, ‘stisnulo’, no njezin čin vidjeli su prolaznici i stanari koji su pozvali policiju

Majka dvoje djece S.S. (56) kažnjena je s 450 kuna jer je usred bijela dana u Tenžerinoj ulici u Zagrebu obavila veliku nuždu.

Kako piše Jutarnji list, nevolje po nesretnu ženu počele su 16. ožujka oko 14,15 sati dok se vozila Vukovarskom ulicom. U jednom trenutku pred nemoći koja ju je snašla, autom je ušla u naselje Vrbik i stala kod kućnog broja 7 te izjurila i obavila veliku nuždu. To je vidjelo nekoliko prolaznika i stanara koji su je prijavili policiji.

Policija ju je prijavila za kršenje članka 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira odnosno da je vrijeđala moralne osjećaje građana i to svega 50-ak metara od zgrade Zagrepčanke.

“Doista sam toga dana izašla iz auta i na javnoj površini obavila veliku nuždu. Iskreno mi je žao. Osjećam se krivom. Ali, imala sam silni pritisak i morala sam to učiniti. Molim sud da me blago kazni jer mi je doista žao što sam to učinila”, pravdala na Prekršajnom sudu koji ju je kaznio s 450 kuna.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari