NEDOPUSTIV „GAF“ Pogledajte kako je HTV najavio utakmicu Rijeke i AEK-a!

HRT je toliko zaokupljen predstavljanjem svoje „fantastične“ jesenske sheme i ukidanjem nekih emisija (Hrvatska uživo) da je ponovno zaboravio na osnove svoga posla

Posljednji, veliki i nedopustivi gaf dogodio im se tijekom večerašnjeg Dnevnika kada je tijekom najave sutrašnje utakmice Europske lige Rijeka-AEK na grafici iza voditelja sportskog dijela Dnevnika umjesto Rijekinog stajao grb – Osijeka!?!

Jest da je riječ o velikim županijskim središtima, jest da su oboje lijepi hrvatski gradovi, jest da nemamo apsolutno ništa protiv Osijeka, ali sutra ipak igra RIJEKA!

HRT, javna televizija financirana novcem poreznih obveznika i obveznika plaćanja pretplate, je toliko zaokupljen predstavljanjem svoje „fantastične“ jesenske sheme na gala-priredbama (plaćenima našim novcem!) i ukidanjem nekih emisija (Hrvatska uživo) da je ponovno zaboravio na osnove svoga posla čineći ovakve početničke, amaterske greške.

Jeste li platili harač za ovaj mjesec?

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari