PREVRUĆE JE

Turistkinja se potpuno gola kupala u fontani, čak su i policajci uživali u pogledu

Stiže novi toplinski val, pa će se ponovno valjati držati hlada i u sebe unositi čim više tekućine

Napokon smo malo predahnuli od paklenih lipanjskih vrućina, ali nećemo predugo uživati u umjerenim temperaturama jer prognoza kaže da će već u četvrtak u Zagrebu biti 38 stupnjeva.

Stiže novi toplinski val, pa će se ponovno valjati držati hlada i u sebe unositi čim više tekućine. Dakako, tko se nađe u prilici, dobro će mu doći i kupanac u moru ili na bazenu, ali ipak ne bismo preporučili što je učinila i ova mlada ljepuškasta dama, prenosi Net.hr.

VIDEO DANA:

Eto, ona je bijeg od vrućina potražila potpuno gola u jednoj od fontana u povijesnom srcu Rima, tek nedaleko od palače Chigi, u kojoj se danas nalazi sjedište Vijeća ministara i služi kao službena rezidencija talijanskog premijera.

Brčkala se ona u fontani kao da oko nje nema apsolutno nikoga, pa dovršila provod tek nakon što je policija, inače udaljena svega nekoliko metara, napokon došla i zamolila je da se odjene i udalji.

Scena je zabilježena tijekom posljednje trećine lipnja, a talijanski mediji izdvojili su tek toliko da je u pitanju bila turistica.

https://www.youtube.com/watch?v=tnVP2QBfeOY

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari