NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

Rano je za kupače? Ma nije, može kupanje i u Mrtvom kanalu!

Screenshot - Facebook video

Snimka kupača u Mrtvom kanalu osvanula je danas u jednoj ‘riječkoj’ Facebook grupi

Poznato je da se u našem kraju mnogi kupači vrlo rano u proljeće odlučuju na sunčanje na plažama ali i na kupanje u moru – da ne spominjemo one rijetke junake koji se u moru kupaju i cijele zime!

Međutim, kupači u Mrtvom kanalu su zaista rijetka sorta, iz dobro nam poznatih razloga (najvažniji – okom vidljivo onečišćenje vode) . No upravo danas je i video snimkom zabilježena jedna hrabra osoba koja je odlučila okupati se upravo među barkama u Mrtvom kanalu.

Snimka kupača u Mrtvom kanalu osvanula je danas u jednoj ‘riječkoj’ Facebook grupi i izazvala lavinu komentara. Mnogi su nagađali je li riječ o kakvoj okladi ili neupućenom strancu koji se potpomognut “šlaufom” odlučio okupati pošto-poto – pa makar i u vodi stajaćici.

Bilo kako bilo, na snimci se čini kako osoba baš uživa u laganom bućkanju. Nadamo se samo da neće biti nikakvih negativnih posljedica po zdravlje, bilo zbog prehlade ili nečeg drugog…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari