IMALA DUGOGODIŠNJU KARIJERU

Ravnateljica škole napila svoje učenike, a s jednim učenikom je i spavala

Terry je kao ravnateljica škole radila više od 20 godina, kada je nadzornik kontaktirao šerifov ured te ju prijavio zbog maloljetničkog ispijanja alkohola

Ravnateljicu škole iz Georgije, Rachelle Louise Terry (43), optužili su da je imala seksualni odnos s učenikom te da je djeci davala alkohol tijekom tuluma za Noć vještica, piše New York Post.

Terry je kao školska upraviteljica radila više od 20 godina, kada je nadzornik kontaktirao šerifov ured zbog zabave na kojoj maloljetnici piju alkohol.

”Vjerujem da je bilo i pritužbi roditelja”, izjavio je šerif Jimmy Davenport.

Uhićena je pod višestrukim optužbama, među kojima su silovanje i zlostavljanje djece, a prijeti joj i do 15 godina zatvora.

Od nedjelje poslijepodne, Terry je u pritvoru u okružnom zatvoru što je potvrdio i šerifov ured.

Na poslu je stavljena na plaćeni administrativni dopust. Glasnogovornik škole u Georgiji osvrnuo se na istragu i rekao kako je šokiran i ožalošćen zbog kaznenih prijava.

”Ovo su jako ozbiljne optužbe. Sigurnost i dobrobit naših učenika nama je uvijek prvi prioritet”, kazao je glasnogovornik škole u Murray Countyju.

Ravnateljica je zarađivala 110,000 dolara godišnje, prenosi danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari