Riječki sexshop traži osobu za “stručno” – pogledajte što morate zadovoljavati!

Traži se osoba za stručno osposobljavanje za rad u trgovini bez obzira na spol

Pažnju Riječana u specijaliziranim medijima za oglašavanje slobodnih radnih mjesta – kao i na društvenim mrežama – proteklih dana privukao je jedan nesvakidašnji oglas – riječki sexshop “Sextasy” koji posluje u samom centru grada, u Ciottinoj ulici, traži osobu za stručno osposobljavanje!

I premda je onima s “vrućim” (konzervativci bi rekli i – “prljavim” mislima!) odmah na pamet palo “za što bi se to osoba osposobljavala u sexshopu”, stvar je posve jednostavna i – nevina.

Osoba će se osposobljavati za rad u trgovini, znači usvojit će znanja potrebna sposobnom trgovcu. No kako se ipak radi o jednom malo “drugačijem” dućanu, osoba će zasigurno saznati puno toga i o specifičnim proizvodima za poboljšanje seksualnog života kupaca….

Cijeli sadržaj oglasa ide ovako:

“Tražimo M/Ž osobu za stručno osposobljavanje – rad u trgovini. Potrebno je da zadovoljava uvjete za stručno osposobljavanje na stranicama HZZ-a. Javiti se na TEL: 051 585 818 – Zvati od 12-20h.
Poslati zamolbu i životopis na: makridoo@gmail.com”.

Inače, sexshop “Sextasy” u svom asortimanu nudi uobičajene “sadržaje za odrasle” – seksi rublje, seksi igračke, lubrikante, proizvode s afrodizijačkim svojstvima… a u izlogu je i posebna karnevalska ponuda: “maskice” za karneval ili spavaću sobu!

Naknade osobama u programu stručnog osposobljavanja kreću se, po novome, negdje oko 3.000 kuna, što svakako nije za “baciti” za rad u trgovini koja nudi toliko novih i uzbuđujućih iskustava…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari