INTERNET GORI!

Video | Samo na Jadranu: ‘Frajer lijepo gradi bazen i uzeo je pola ceste’. Otkrilo se o čemu je riječ

Nikakav bazen, nikakva uzurpacija javne površine, sve će biti kako je prije bilo, kazao je načelnik Pirovca Ivan Gulam, iako se na videu vidi kako je betonsko čudo, nalik na bazen, niknula nasred ceste…

Društvenim mrežama kruži video koji prikazuje kako je nepoznati mještanin jednog primorskog mjesta napravio objekt na prometnici i proširio vlastitu parcelu.

Objekt je osvanuo u Pirovcu, a autor videa požalio se da ‘kad prodaš svoju zemlju onda ostaneš bez ceste i puta koji je prolazio”. Riječ je o cesti koja inače ima dva traka za promet vozila u oba smjera.

“Tu je kuća, ovdje je cesta. Frajer lijepo gradi bazen i uzeo je pola ceste. Super! Odlično! Hvala ti dragi Bože na ovakvim čudima”, komentira autor videa.

Screenshot

Ivan Gulam, načelnik Pirovca, komentirao je slučaj za Slobodnu Dalmaciju.

“Radi se o tome da je čovjek, investitor, uredno ishodio sve dozvole za objekt na svom zemljištu, ali mu je more probilo u rupu koju je iskopao za crnu jamu. Zato je tražio dozvolu da na javnoj prometnici i plastičnoj podlozi išaluje betonsku jamu, koju će u srijedu 30-tonska dizalica spustiti unutar parcele i sve će biti vraćeno u prvobitno stanje. Nikakav bazen, nikakva uzurpacija javne površine, sve će biti kako je prije bilo ” pojasnio je načelnik Gulam, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari