ŠOKANTAN PRIZOR Morbidan slučaj zoofilije u BiH: zatekli ga kako siluje kravu u štali

U fokusu šokantne priče našao se mještanin tešanjskog sela koji je prema navodima onih koji su ga zatekli tijekom čina – silovao kravu.

Policija u Tešnju, u suradnji s veterinarima, intenzivno prikuplja iskaze i materijalne dokaze da bi rasvijetlila šokantan slučaj zoofilije, koji se odigrao 12. srpnja u tešanjskom selu Mekiš, tačnije u zaseoku Roše, piše Dnevni avaz.

Očajni mještani potražili su pomoć medija i nadležnih putem društvenih mreža, a u fokusu priče našao se Ago B., koji je, prema navodima mještana, silovao kravu.

Supružnici Izet i Halima Spahić tvrde kako je u njihovoj štali 12. srpnja oko 2 sata iza ponoći spomenuti Ago silovao kravu. Halima je ispričala kako je nju i supruga Izeta probudio lavež psa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripu plastične kante. Otvorili su vrata štale i ugledali jeziv prizor.

“Vidim, kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a bermude mu do pola spale. Obuze me zima, umalo na padoh, pa mu kažem: “Šta to, bolan Ago, radiš mojoj kravi?” On mrtav-hladan, samo se okliznu i ode. Pozvali smo policiju, izvršen je uviđaj, pozvali smo i veterinare i oni su dali svoje mišljenje. Mi ćemo sada kravu prodati, štalu ćemo zaključavati, na prozorčetu za stanjak postavili smo metalne rešetke. Pozivamo policiju, tužilaštvo, vlasti Tešnja da manijaka ili smjeste u ludnicu ili u zatvor”, ističe Halima prepričavajući prizor koji je vidjela u štali.

U prilog svojim tvrdnjama, pokazali su i nalaz veterinara Alena Karadžehenemovića.

“Pregledom krave u prisustvu policije primijećen je neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blagi otok u vaginalnom dijelu”, rekao je veterinar iz Tešnja, doktor Alen Karadžehenemović.

U selu Mekiš u kojemu se sve odvilo, čuju se različite priče. Neki od mještana tvrde kako okrivljeni Ago teško živ te kako se odao alkoholu. Agin prijatelj ispričao je kako kod Age do sada nije primjetio nastrano ponašanje, a Agina sestra ispričala je kako su ona i Ago nakon incidenta kamenovana. Tvrdi kako su ih kamenovali Spahići, koji su im pritom svašta govorili i vrijeđali ih.

Spahići negiraju takve tvrdnje, ali ujedno i žale što to nisu učinili.

“Nismo nikoga kamenovali, ali da jesmo, bogdo, da se riješimo njih. Gorih insana nema, oni su zlo i nečista krv. Kada Ago prođe selom pijan i kada nam počne psovati, vrijeđati nas, pokazivati srednji prst i ruku do lakta, nama se ledi krv.”, rekla je ogorčena Halima za Dnevni avaz.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari