DALA PETAMA VJETRA

Svinja iz Like odlučila da neće biti pečenka pa zaronila u Gacku: Pogledajte video, bila je brža od vlasnika koji ju je ganjao!

Screenshot TikTok video

Prase je uronilo u rijeku Gacku dok ju je njezin vlasnik lovio sa svih strana

U Otočcu je jedno prase odlučilo da neće postati pečenka pa je uronilo u rijeku Gacku dok ju je njezin vlasnik vidljivo nervozan lovio sa svih strana, ali bezuspješno.

Cijela je situacija poprilično komična, a vlasnik ju nije uspio povući čak ni za rep već je nakon nekog vremena svinja sama odlučila izaći iz vode te se sakrila u jedan grm dok je gospodin stajao u čuđenju još uvijek pokušavajući razumjeti što se to upravo dogodilo.

Video je ubrzo postao viralan na TikToku, a mnogi korisnici društvene mreže nisu mogli doći k sebi od smijeha te su se potrudili naglasiti kako se tako nešto može vidjeti samo u Otočcu.

“Bježi zlato moje oni te hoću jesti”, “Prase saznalo da je uskoro Božić”, glasili su neki od komentara ispod videa, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari