„TIM“ PONOVNO NAPADA: ‘Orešković’ nazvao Grdovića i tražio da mu otpjeva ‘svoje’ hitove Cesaricu, Velu luku i Skalinadu

Kada mu je nabrojao Oliverove pjesme, zadarski pjevač ga je upozorio da je na telefon dobio Mladena Grdovića, a ne Olivera Dragojevića

Riječki zafrkant Davor Jurkotić ponovno je uskočio u cipele premijera Tihomira Oreškovića, a u najnovijoj epizodi ‘U zdrav mozak’ na meti mu je bio Mladen Grdović.

‘Orešković’ je pitao Grdovića bi li mu sa svojim bendom otpjevao par hitova na privatnoj zabavi na kojoj će se okupiti svi premijeri i predsjednici susjednih država, ali i Francuske, Velike Britanije i Njemačke.

Grdović je, naravno, pristao, a uz to je ‘Oreškoviću’ čestitao na pobjedi na izborima i rekao kako su svi time zadovoljni, ne samo u Zadru, nego u čitavoj Hrvatskoj.

‘Premijer’ je popularnom pjevaču zatim rekao kako ga njegova djeca jako vole, a pogotovo njegovu pjesmu ‘Cesaricu’. Popis pjesama koje je ‘Orešković’ tražio da Grdović otpjeva na zabavi uključivao je osim Cesarice i ‘Velu luku’, ‘Skalinadu’, ‘Moj galebe’, no Grdović mu je na to rekao kako je on razgovara s Mladenom Grdovićem, a ne Oliverom.

A kako je završio ovaj razgovor saznajte u video prilogu.

Vijesti.hr
Screenshot

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari