prlja

U čemu je zapravo ‘fora’ s ‘fritulom’? Prlja objavom o Tićima razbjesnio Splićane, evo na što se njegova objava zapravo odnosi

Foto: Pixsell - Twitter. Montaža: RTL Danas.hr

Let 3 je objavio da imaju novi termin teleportacije na Eurosong i to za četvrtak 27. travnja. ‘Zlatnim traktorom prema miru, sreći i blagostanju u Africi i cijelom svemiru!’, naslovili su svoju obavijest u kojoj su izvijestili da ‘najpoznatiji traktor u Hrvatskoj, onaj Leta 3, uskoro kreće na put prema Liverpoolu!’

Prlja iz Let 3 izazvao je bijes hajdukovaca nakon što je na društvenim mrežama objavio sliku fritula uz poruku: ‘Neka se momci naviknu’.

Napravio je to nakon poraza Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka za mlade (0:5) što je Hajdukovcima bilo dovoljno da u njegovoj objavi detektiraju da je to poruka za Bile Tiće.

https://twitter.com/mmrijeka/status/1650544959223738376?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1650544959223738376%7Ctwgr%5E16a2c4c4395cd13b643259af3ff21638228bfefd%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdanas.hr%2Fhrvatska%2Fjalni-kompleksas-s-ruzom-u-s-prosjedi-covjek-prlja-objavom-o-ticima-razbjesnio-splicane-26ab9452-e347-11ed-800b-e2405262f797

Krenuo je žestok obračun

Prlja je napisao: “I respect za igru, ja preko sebe ne mogu, navijam za Rijeku.”

Uslijedili su odgovori: “Navijaš za Rijeku od ’91., prije toga za koga?”, “Ne možeš protiv sebe jer si jalni kompleksaš u poznim godinama s ružom u šupku, a ne predvodnik ‘tolerantne’ Rijeke”‘.

Puno ih je zamjerilo što se okomio na juniore: “Brate mili, ajd da se seniorima sprdaš, al’ se djeci rugaš…”

Prlja se posuo pepeom i više puta ispričao: “A oprosti, u pravu si”; “U tvom gradu sam puno puta doživio toletranciju. Dica, siguran sam, meni ovo neće zamjerit jer moja namjera nije ruganje. Koliko puta se moram ispričati, a?”

Ali na trenutke obračun je bio baš žestok

“E vidiš što ti je splitska kultura, ja ću tebi čestitat ako budete 2. na Eurosongu. Očekivala sam možda mrvu više inteligencije od prosjedog čovika, ali jbga do mene je, previše očekujem! Samo se ti i dalje rugaj s dicom, velik si čovik! Bravo majstore!”, bio je jedan od komentara. Prlja je odgovorio: “Nemojte se šečeriti. Vaša dica su dica, a ostalu bacate s rive”.

U konačnici je cijeloj drami posvetio i jednu objavu u kojoj je zaključio: “I tako sam dobio titulu smrad riječki”.

A bilo je i onih koji uopće nisu shvatili čemu sva ta rasprava: “Ne kužim koja je baza ovo sa fritualama? Vidim da je ekipa obolila momentalno”, komentirali su.

No sad se otkrio i “krivac” za fritulu, pomoćnik glavne urednice Slobodne Dalmacije, Ivo Bonković koji je složio naslovnicu novina s Hajdukom i “fritulom”.

Pojasnio je, bilo je to 17. srpnja 2015. kada su u Maksimiru u prvom kolu igrali Dinamo i Hajduk. “Utakmica je završila rezultatom 1:1, poveli su bijeli golom Caktaša na dodavanje Ohandze u 8.minuti, a izjednačili su ‘modri’ u 37. minuti golom Soudanija… Hajduk je igrao odlično, a mene je nesrećom dopalo da dežuram u redakciju upravo taj vikend i uređujem naslovnicu. I ne da mi vrag mira, a onako mlad i nadobudan pomislio sam da je upravo to ekipa koja bi konačno mogla doći do titule prvaka”, naveo je Bonković.

Pukne on naslov “MIRIŠE NA TITULU”, ukomponirao ga je uz fotografiju nakon postignutog gola, a na kojoj su Milović, Jefferson, Tudor i Caktaš. “Đavla crnoga miriše. Već sljedeće kolo protiv Splita 0:0, pa onda katastrofa u Puli, poraz od Istre 4:1, i onda uvijek neugodni Slaven Belupo na Poljudu – 2:2. I tako je iz godine u godina ta moja titula sve više postajala predmet zafrkancije, pa je od titule na kraju ostala fritula”, otkrio je Bonković što, zapravo, fritula znači.

Inače, Let 3 objavio je da imaju “novi termin teleportacije” na Eurosong i to za četvrtak 27. travnja.

“Zlatnim traktorom prema miru, sreći i blagostanju u Africi i cijelom svemiru!”, naslovili su svoju obavijest u kojoj su izvijestili da “najpoznatiji traktor u Hrvatskoj, onaj Leta 3, uskoro kreće na put prema Liverpoolu!”.

Na Euroviziju planiraju stići cestom i teleportacijom, okupljanje je na lokaciji Lokvina u 20:30, zaključuju, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari