U DUBROVNIKU CVJETA „NAJSTARIJI ZANAT“: Evo koliko koštaju prostitutke i koje sve usluge nude

Osim uobičajenih sezonskih poslova, djevojke u Dubrovnik dolaze raditi i najstariji zanat na svijetu

Sezonske poslove u Dubrovniku rade i escort dame, barem ako je suditi po internetskim stranicama koje objavljuju takve sadržaje.

Prema podacima na takvim stranicama, čini se kako brojne djevojke iz čitave regije ljeti dolaze raditi u Dubrovnik sezonske poslove, pa tako i one koje se bave najstarijim zanatom. Na internetu su navedene cijene, ali i usluge koje se nude, piše Dubrovački dnevnik.

Tako sat vremena s izvjesnom Sanjom košta 200 eura, četiri sata su 400 eura, a druženje sa Sanjom čitav dan stajat će vas 600 eura.

Djevojka pod imenom Saška nudi slične usluge i cijene kao Sanja, osim što sat vremena s njom košta jeftinije – 100 eura.

Sa Sarom se nećete moći ljubiti, niti će vam priuštiti striptiz, a ima paprene cijene – četiri sata druženja s njom (što je minimun) koštat će vas 2000 eura, a čitav dan čak 3500 eura.

Stela je također skupa. Za sat vremena s njom morat ćete izdvojiti 700 eura, a čitav dan 2500 eura, no ona pristaje i na seks u troje, kao i grupni seks, te s raznim pomagalima.

Alexandra nudi klasične usluge, a cijene su joj od 100 eura za sat, do 600 eura za cijeli dan.

Sat vremena s Adrianom platit ćete 400 eura, a čitav dan druženja s njim 2800 eura. On za sebe ističe da je u sjajnoj formi i da vježba.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views