URNEBESNA KARTA Što se u europskim državama ‘najviše gugla’: Slovenija – ‘Kako da umrem?’, Srbija – ‘Kako da vratim Kosovo?’, a Hrvati: ‘Kako da se poseksam?’

Na Slavorumu su “u obzir” uzeta pitanja koja započinju s “Kako da” i podijeljena po državama Europe, a rezultati su urnebesni

Na Facebook stranici “Slavorum” objavljena je urnebesna karta Europe, a preko teritorija svake države piše što se navodno najviše “gugla” ako pitanja započinju s “Kako da…?”

Iako se vjerojatno radi o šali, po čemu je stranica Slavorum i poznata, ipak su zanimljiva odabrana pitanja. Tako se navodno Slovenci najviše pitaju “Kako da umrem?”, dok građane Srbije navodno brine pitanje “Kako da povratimo Kosovo?”. Mađari se pitaju “Kako da stojim na glavi?”, Talijani kako da naprave sendvič, a Grke kako da dobiju pozajmicu.

Na Slavorumu je navedeno kako se građani BiH pitaju kako da pokrenu biznis, Turci kako da aktiviraju svoje genitalije, Francuzi kako da prestanu piti, dok Albance istovremeno muči kako da se pretvaraju da su normalni, a Crnogorce kako da se suprotstave suprugama.

Za Hrvatsku je navedeno zanimljivo pitanje: “Kako da se poseksam?”

Ostatak provjerite ispod.

https://www.facebook.com/Slavorum/posts/951230581681941

Povećanu kartu možete vidjeti OVDJE.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views