(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NEVJEROJATNO! Zakasnio na trajekt pa se kamperom “lansirao” na njega?!

Ovo nikako nemojte činiti ni u slučaju da vam je Jadrolinijin trajket “pobjegao” za par sekundi!

Nevjerojatna snimka stiže nam iz Kanade, s trajektnog pristaništa u mjestu Tadoussac. Prije par tjedana vozaču kampera trajekt je odlazio “ispred nosa”, no umjesto da se pomiri sa sudbinom i pričeka drugi polazak, čini se da je odlučio riskirati, premda su neki komentirali i da su mu možda otkazale kočnice.

Na nizbrdici  je vozilo dobilo veliko ubrzanje pa se kamper preko rampe doslovno   “lansirao” na trajekt! Vozilo je s velike visine udarilo na palubu trajekta i potpuno se raspalo. Da je trajekt bio nešto brži a kamper nešto sporiji, vjerojatno bi vozilo palo u riječnu vodu, što bi možda bio ipak povoljniji ishod?

Tamošnji dužnosnici javili su kako su dvije osobe iz kampera teško ozlijeđene, a sreća u nesreći je da na tom mjestu na trajektu nije bilo drugih putnika – oni koji su se zatekli u blizini brzo su se razbježali pred nevjerojatnim i šokantnim prizorom!

https://www.youtube.com/watch?v=Vr-hKviYClw

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari